Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Indahnya Sungguh Hari Raya Bersama Shopee

Indahnya Sungguh Hari Raya Bersama Shopee

Selepas hampir sebulan berpuasa, pasti ramai yang sudah tidak sabar untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama keluarga dan rakan-rakan. Ramai juga yang telah bersiap-sedia untuk pulang ke kampung halaman dan ada juga yang sibuk menghiasi rumah bagi menyambut orang tersayang pada hari lebaran.

Sambutan Hari Raya Aidilfitri tahun ini dijangka antara paling meriah selepas 2 tahun kita tidak dapat menyambut Hari Raya seperti biasa kerana pandemik Covid-19.

Bagi membantu rakyat Malaysia membeli-belah untuk persiapan Hari Raya pada saat-saat akhir dan dari keselesaan rumah, Raya Bersama Shopee kini menawarkan barang keperluan Hari Raya pada harga terendah berserta promosi terbaik.

Selain itu, rakyat Malaysia juga dapat menikmati tawaran menarik berikut semasa promosi Raya Bersama Shopee yang sedang berlangsung sehingga 5 Mei 2022:

Penghantaran Percuma dengan Perbelanjaan Minimum RM5

Terlupa membeli rempah masakan seperti kayu manis atau bunga lawang untuk membuat rendang? Anda tak perlu risau kerana ia boleh didapati di Shopee dan anda juga boleh menikmati penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum hanya RM5.

Jangan lupa untuk tuntut baucar penghantaran percuma dan gunakannya sebelum mendaftar keluar untuk pembelian anda.

100% Pulangan Tunai Syiling Raya

Selain memberi kemudahan, Shopee turut menawarkan penjimatan tambahan melalui Pulangan Tunai Syiling Shopee tanpa sebarang perbelanjaan minimum.

Nikmati 100% Pulangan Tunai Syiling (terhad pada RM5) untuk pembelian anda apabila anda menuntut dan menggunakan baucar 100% Pulangan Tunai Syiling.

Hadiah Mingguan Motosikal

Shopee juga mengadakan permainan Putar & Menang yang membolehkan anda mengumpul tiket emas setiap hari untuk memenangi motosikal Vespa Sprint S 150 dan Jongkong Emas sebagai hadiah saguhati.

Jangan lepaskan peluang untuk mengumpul tiket emas tambahan bagi meningkatkan peluang untuk menang!

SimplySiti

Sudahkah anda mendapatkan SimplySiti Pearl Collection? Ia merupakan koleksi terbaharu jenama tersebut yang dilancarkan sempena Hari Raya Aidilfitri.

Jika belum, layari https://shopee.com.my/simplysiti bagi mengetahui lebih lanjut.

Selain itu, SimplySiti turut menawarkan diskaun hingga 10% untuk produk kosmetiknya dan diskaun hingga 30% untuk produk penjagaan kulit mulai sekarang hingga 30 April 2022.

Shopee Mall menawarkan Pulangan Tunai Syiling Shopee 25% setiap hari

Dapatkan produk-produk yang dijamin 100% tulen di Shopee Mall yang disertakan dengan tawaran dan diskaun yang diperbaharui setiap hari.

Nikmati hari diskaun 25%, Pulangan Tunai Syiling Shopee 25% dan baucar 25% untuk pelbagai jenama serta banyak lagi!

Raikan Raya Bersama Shopee dengan potongan harga hebat sebanyak 40% ke atas daripada jenama kegemaran anda seperti vivo, Watsons, Laneige, Levi’s dan banyak lagi!

Anda juga boleh menikmati tawaran hebat daripada jenama lain di Shopee Mall seperti Caltex, Dr. Cardin, Gaabor, Grafen, Kitchenz, Logitech, Maserati, MY Mentholatum, MYDIN, Polo Hill, Tealive dan Vinda.

#ShopeeGivesBack

Sempena Hari Raya, #ShopeeGivesBack dan Shopee Supermarket bekerjasama demi berkhidmat kepada golongan yang kurang berkemampuan.

Shopee turut menjemput semua rakyat Malaysia untuk menghulurkan tangan kepada yang memerlukan dengan membeli Care Box pilihan anda untuk didermakan kepada NGO terpilih.

Bagi setiap Care Box yang dibeli, Shopee Supermarket turut akan menderma RM4. Hulurkan sumbangan anda di sini – https://shopee.com.my/m/supermarket-raya-specials.

Tawaran menarik daripada ShopeePay dan ShopeeFood

Pada Hari Raya ini, jimatkan perbelanjaan minyak dan dapatkan ganjaran apabila anda membayar menggunakan ShopeePay.

Dapatkan pulangan tunai RM5 dengan perbelanjaan minimum RM25 di mana-mana stesen minyak Caltex.

Tambahan pula, dapatkan lebih banyak lagi dengan ShopeePay dengan memanfaatkan baucar ShopeePay 1 SEN daripada pelbagai kedai!

Adakah anda bakal berkumpul bersama seisi keluarga serta rakan-rakan pada Hari Raya ini? Tak sempat masak?

Adakan jamuan raya dengan makanan lazat daripada ShopeeFood. Pilih daripada pelbagai makanan istimewa di platform tersebut dan nikmati penghantaran percuma sepanjang hari!

Untuk tawaran yang lebih menarik, beli ShopeeFood Savings Pass pada harga 1 Sen bagi mendapatkan lebih banyak diskaun!

Bagi maklumat lanjut mengenai Raya Bersama Shopee, layari https://shopee.com.my/m/raya-sale.

Tertakluk pada terma dan syarat.

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.