Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih

Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 21

HONOR Malaysia turut bersama dalam semangat menyambut kedatangan Hari Raya dengan tema “Kebersamaan Tetap Di Hati”, sebagai meraikan bulan keberkatan dengan memberi tawaran eksklusif kepada rakyat Malaysia.

Tawaran HONOR Raya akan bermula dari 22 April 2022 hingga 8 Mei 2022, ianya boleh didapati di Stor HONOR, Laman Sesawang Rasmi HONOR, Stor Rasmi HONOR Shopee, Stor Flagship HONOR Lazada dan pengedar sah di seluruh negara.

Dapatkan hadiah Raya anda dari RM699 ke atas untuk keluarga dan rakan-rakan!

Antara tumpuan utama adalah HONOR 50 yang ditawarkan pada harga diskaun RM1,799 dengan hadiah percuma HONOR Band 6 dan potongan RM250 untuk HONOR MagicBook 14.

Berikut tawaran-tawaran menarik yang terdapat di stor!

 

Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 22 Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 23 Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 24 Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 25 Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 26 Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 27 Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 28 Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 29 Promosi Raya HONOR kini tiba! Jimat sehingga RM250 untuk pembelian produk HONOR terpilih 30

Suasana Hari Raya semakin dirasai, raikan kemeriahannya dengan pembelian telefon pintar dan komputer riba terbaharu HONOR.

Untuk maklumat lanjut, layari laman sesawang rasmi HONOR dan Facebook HONOR Malaysia.

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.