Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Shopee 11.11 Big Sale Kembali Lagi Dengan Diskaun Hebat Mulai Hari Ini

Shopee 11.11 Big Sale Kembali Lagi Dengan Diskaun Hebat Mulai Hari Ini 1

Shopee 11.11 Big Sale Kembali Lagi Dengan Diskaun Hebat Mulai Hari Ini 2Shopee  Malaysia telah mengumumkan kempen penjualan tahunan terbesar Shopee 1.11 yang akan membawakan rakyat Malaysia potongan harga terbesar dan tawaran yang menakjubkan dari mulai hari ini sehingga 11 November 2020.

Dengan lebih 100 juta produk untuk dipilih dan banyak lagi yang ditawarkan pada harga serendah 11 sen melalui Jualan Kilat Shocking Sale, rakyat Malaysia pasti teruja untuk mengetahui bahawa Shopee 11.11 Jualan Hebat akan menjadi lebih menarik.

Shopee juga telah mengumumkan perbelanjaan minimum dari RM40 kepada RM11 untuk pengguna menikmati penghantaran percuma.

Jenama terkemuka seperti Acer, Carlo Rino, Enfagrow, Nestlé, OPPO, P&G, Philips, realme, Sa Sa, Skechers, Tefal, Unilever, Watsons dan banyak lagi akan menawarkan baucar diskaun 50% setiap hari di samping diskaun untuk produk terhangat mereka.

Shopee 11.11 Big Sale Kembali Lagi Dengan Diskaun Hebat Mulai Hari Ini 3

Selain itu, Shopee juga akan menawarkan Proton X50 yang serba baru, melalui permainan One or Not?

Shopee akan memberikannya kepada 1 pembeli bertuah hanya untuk RM1.

Rakyat Malaysia juga berpeluang menjadi pemilik Samsung Galaxy Note20, soundbar, jam tangan, set barang kemas dan banyak lagi hanya untuk RM1.

Yang terbaik tentang permainan ini adalah jika para pengguna tidak menang, wang mereka akan dipulangkan sepenuhnya.

Shopee 11.11 Big Sale Kembali Lagi Dengan Diskaun Hebat Mulai Hari Ini 4

Pemain Shopee juga boleh berseronok sambil merebut peluang untuk memenangi Nintendo Switch dan sehingga 11 juta Syiling Shopee dari Goyang Shopee, Shopee Farm, Shopee Bubble, Shopee Poly, Shopee Claw, Shopee Candy, dan Shopee Lucky Prize.

Dengan e-dagang membentuk semula cara pengguna membeli-belah di rantau ini, Shopee juga membawakan hiburan kepada rakyat Malaysia sepanjang hari, setiap hari. Menampilkan barisan artis yang termasyhur, rakyat Malaysia pasti tidak ingin ketinggalan tarikh-tarikh ini:

Shopee Live: Platform e-dagang tersebut akan membawa kembali kontraktor but kuning kegemaran orang ramai, Phua Chu Kang dalam penstriman langsung khas pada 10 November dari 8PM-9PM.

Rakyat Malaysia berpeluang untuk berinteraksi dan strim bersama dengannya sambil mendapatkan tawaran 11.11, baucar dan Syiling Shopee ketika mereka menonton penstriman langsung tersebut.

Shopee 11.11 Big Show: Rakyat Malaysia boleh nantikan hiburan selama dua jam tanpa henti yang akan disiarkan pada 11 November dari 9PM-11:00PM di Shopee Live, TV3, Tonton dan Youtube.

Dihoskan oleh Awal Ashaari dan Sherry Alhadad, penonton akan dihiburkan dengan persembahan oleh selebriti tempatan termasuk Anuar Zain, Ella, Shila Amzah, Floor 88, Wany Hasrita, Dolla dan Azzam Sham.

Para penonton juga berpeluang untuk mengambil bahagian dalam Shopee Tangkap serta Goyang Shopee untuk memenangi sehingga 11,111,111 Shopee Coin dan hadiah menarik seperti motosikal Honda Vario, jongkong emas, televisyen Samsung 65” dan pembersih vakum Dyson.

Personaliti Dato ’Seri Vida, Datin Diana Danielle, Farahanim, Fahrin Ahmad, Mark Adam dan Siti Saleha juga akan turut serta dalam keseronokan itu.

11.11 Big Show ini ditaja oleh Nestle, L’Oréal, adidas, Kimberly-Clark, P&G dan Y.O.U.

Berikut adalah tip-tip yang akan memastikan anda menikmati pengalaman beli belah Shopee 11.11 yang memuaskan

Tip-tip untuk yang terbaik  – untuk memastikan transaksi yang lebih lancar dan cepat pada 11 November, jangan lupa untuk:

● Masukkan produk ke dalam kart untuk mengelakkan kehabisan stok pada 12:00 tengah malam  

● Jangan lupa untuk tuntut dan simpan baucar penghantaran percuma dan baucar diskaun lain terlebih dahulu

● Pastikan baki dalam dompet ShopeePay anda mencukupi untuk mengelakkan penambahan nilai pada saat-saat terakhir.

Sekiranya peringatan tersebut tidak mencukupi, ini pasti berkesan – pengguna berpeluang untuk memenangi sehingga 11,111 Syiling Shopee apabila mereka menambah nilai RM100 ke dalam akaun ShopeePay mereka dari sekarang hingga 9 November, dan RM50 pada 10 November.

Selain itu, pengguna kali pertama ShopeePay akan menerima baucar RM8 apabila mereka menyempurnakan transaksi pertama mereka dengan perbelanjaan minimum RM25.

Tunggu apa lagi? Layari https://shopee.com.my/m/11-11.  

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.