Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Samsung lanjutkan pra-tempahan siri Galaxy S20, masih tawarkan Galaxy Buds+ secara percuma

Samsung Galaxy S20 Pre order malaysia
Samsung Malaysia telah mengumumkan bahawa pra-tempahan bagi telefon pintar siri Samsung Galaxy S20 yang sepatutnya berakhir pada 26 Februari akan dilanjutkan lagi sehingga 1 Mac ini.

Ini bermaksud masih belum terlambat bagi and yang ingin menjadi antara pemilik terawal telefon pintar terbaru Samsung ini.

Samsung lanjutkan pra-tempahan siri Galaxy S20, masih tawarkan Galaxy Buds+ secara percuma 3
Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ dan Galaxy S20 Ultra ini masih hadir dengan promosi seperti sebelum ini iaitu percuma Galaxy Buds+ bernilai RM 599 bagi pembelian Galaxy S20+ atau Galaxy S20 Ultra.

Bercakap mengenai pilihan warna, Samsung Galaxy S20 dan Galaxy S20+ kini hanya ditawarkan didalam dua warna iaitu Cosmic Gray dan Cloud Blue manakala warna Cloud Pink dan Cosmic Black telah kehabisan stok.

Bagi Galaxy S20 Ultra pula, hanya satu pilihan warna yang masih mempunyai stok didalam warna Cloud Blue manakala warna lain telah kehabisan stok.

Harga penjualan Galaxy S20 adalah RM 3,599, manakala Galaxy S20+ pula hadir dengan harga RM 3,999 ikuti Galaxy S20 Ultra yang hadir sebagai telefon pintar 5G pertama Samsung di Malaysia pada harga RM 4,999.

Untuk pra-tempah sila layari laman rasmi Samsung

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.