Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

CMF Watch Pro, CMF Buds Pro dan CMF Power 65W GaN kini rasmi – tiba di Malaysia pada 10 Oktober ini

CMF Watch Pro, CMF Buds Pro dan CMF Power 65W GaN kini rasmi - tiba di Malaysia pada 10 Oktober ini 1

 

CMF Watch Pro, CMF Buds Pro dan CMF Power 65W GaN kini rasmi - tiba di Malaysia pada 10 Oktober ini 2

Sub-jenama CMF by Nothing secara rasminya telah melancarkan tiga produk mereka yang pertama iaitu CMF Watch Pro, CMF Buds Pro dan CMF Power 65W GaN.

 CMF Watch Pro

CMF Watch Pro, CMF Buds Pro dan CMF Power 65W GaN kini rasmi - tiba di Malaysia pada 10 Oktober ini 3

 

 CMF Watch Pro memiliki skrin paparan AMOLED Always On Display berukuran 1.96-inci dengan kadar segar semula 58Hz dan kecerahan sehingga 600nits. 

Selain itu, jam pintar ini memiliki kekerangka aluminium, 100 watch faces, 110 mod kecergasan, pengukur kadar degupan jantung, bacaan SpO2, analisa tidur, analisa stress, penarafan IP68, GPS terbina dan bateri 340mAh yang menawarkan sehingga 13 hari penggunaan.

CMF Buds Pro

CMF Watch Pro, CMF Buds Pro dan CMF Power 65W GaN kini rasmi - tiba di Malaysia pada 10 Oktober ini 4

Seterusnya, CMF Buds Pro pula merupakan fon telinga TWS pembatalan bunyi hingar aktif (ANC) hibrid terbaik didalam kelasnya iaitu sehingga 45dB, 11 jam pendengaran muzik tanpa ANC melalui bateri 55mAh pada earbuds atau sehingga 39 jam pendengaran apabil digunakan bersama bekas pengecasan yang memilik bateri 450mAh dan penarafan IP54.

CMF Power 65W GaN

CMF Watch Pro, CMF Buds Pro dan CMF Power 65W GaN kini rasmi - tiba di Malaysia pada 10 Oktober ini 5

Produk ketiga dan terakhir yang dilancarkan adalah palam pengecas CMF Power 65W GaN yang tampil dengan rekabentuk kompak dengan sokongan USB PD 3.0, Qualcomm QuickCharge 4.0+/3.0/2.0, mengecas peranti Apple pada kadar 2.4A, peranti Samsung pada kadar 9V2A,  SCP, FCP, PPS, dan DCP.

 Bagi pemilik Nothing Phone (2), penggunaan adapter ini membolehkan anda mencapai pengecasan ke tahap 50% didalam masa 25 minit sahaja.

Harga dan tarikh Jualan di Malaysia

Kesemua produk CMF by Nothing ini akan mula ditawarkan di Malaysia dari 10 Oktober 2023 secara eksklusif di atas talian di CMF by Nothing Lazada Flagship Store atau secara offline di DirectD, TMT, Urban Republic, Vivid Concept, Tac Mobile dan Switch Solution

CMF Watch Pro – Metallic Grey (Orange strap), Dark Grey (Dark Grey strap) dan Dark Grey (Ash Grey strap) –  harga RM 339
CMF Buds Pro – Dark Grey, Light Grey dan Orange- harga RM 239
CMF Power 65W GaN charger – Dark Grey  – harga  RM 189
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.