Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Infinix Malaysia anjur kejohanan MLBB Beyond Limits Championship

Infinix Malaysia anjur kejohanan MLBB Beyond Limits Championship 1

Infinix Malaysia anjur kejohanan MLBB Beyond Limits Championship 2

Infinix Malaysia telah mengumumkan kejohanan Beyond Limits Championship dalam talian dari 20 Jun hingga 25 Jun, 2023.

Kejohanan ini dianjurkan sempena sambutan pelancaran Infinix NOTE 30 Series di Malaysia Infinix meningkatkan lagi misi mereka dalam memperkasakan pemain muda di seluruh Malaysia dengan menyediakan platform ke dalam dunia permainan melalui kejohanan ini.

The Beyond Limits Championship ialah kejohanan dalam talian bagi permainan yang paling digemari di Malaysia, iaitu Mobile Legends: Bang Bang (MLBB).

Kejohanan ini akan memberikan peluang luar biasa kepada pemain muda yang bercita-cita tinggi di seluruh Malaysia untuk memulakan cabaran dan meningkatkan kemahiran permainan mereka ke tahap yang tidak pernah berlaku sebelum ini.

Untuk pemain muda menyertai kejohanan ini, mereka hanya perlu mengikuti beberapa langkah mudah.

Langkah 1: Komen “We are ready” dan tag rakan sepasukan anda pada siaran kejohanan di halaman Facebook Infinix.

Langkah 2: Ikuti halaman Instagram dan Facebook rasmi Infinix.

Langkah 3: Kongsi siaran dengan hashtag #GamingBeyondLimits untuk memastikan penyertaan anda.

32 Pasukan akan dipilih secara rawak untuk menyertai pertandingan selama 6 hari ini.

Kejohanan ini menawarkan pelbagai hadiah eksklusif untuk pasukan yang menang, termasuk hadiah utama hadiah wang tunai RM1,200 bersama lima (5) unit NOTE 30 PRO dengan kotak hadiah eksklusif , hadiah kedua RM1,000, dan hadiah ketiga hadiah RM800.

Tambahan pula, jika pasukan yang menang mewakili kelab esport sekolah mereka, mereka akan menerima hadiah wang tunai tambahan RM999.

Semua yang telah mengikuti tiga langkah di atas akan berpeluang memenangi 500 unit berlian MLBB kerana 1-2 peserta dipilih secara rawak setiap hari semasa peringkat pengambilan.

Kepada semua pemain muda yang berminat untuk menyertai kejohanan ini, sila ambil perhatian bahawa peringkat pengambilan akan bermula dari 6 Jun hingga 18 Jun, 2023.

Selepas peringkat pengambilan, kejohanan Beyond Limits Championship yang dinanti-nantikan dijadualkan bermula pada 20 Jun. hingga 25 Jun, 2023. Pastikan anda menandai kalendar anda dan bersedia untuk pengalaman permainan yang menarik.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.