Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Tronsmart umumkan Luis Suarez sebagai duta rasmi mereka yang terbaru

Tronsmart umumkan Luis Suarez sebagai duta rasmi mereka yang terbaru 1

Tronsmart yang merupakan penyedia aksesori pengecasan paling innovatif didunia telah memasuki pasaran Malaysia pada penghujung tahun lalu dan mendapat sambutan yang menggalakan dari pengguna di Malaysia.

Tronsmart kini telah mengumumkan bahawa pemain bola sepak terkemuka dunia, Luis Suarez sebagai duta rasmi jenama Tronsmart.

Tronsmart umumkan Luis Suarez sebagai duta rasmi mereka yang terbaru 2

Luis Suarez yang merupakan pemain kelab bola sepak FC Barcelona juga awak mewakili Uruguay di kejohanan bola sepak dunia FIFA World Cup 2018 yang akan berlangsung di Russia pada bulan Jun.

ULASAN : Powerbank Tronsmart Presto 10,000mAh – powerbank kompak 4x lebih pantas

Suarez juga gembira dengan perjanjian baru ini dan berbangga menjadi duta kepada jenama Tronsmart yang mempunyai aspirasi dan tujuan yang sama dengan beliau.

Tronsmart umumkan Luis Suarez sebagai duta rasmi mereka yang terbaru 3

Bersama-sama pengumuman Luis Suarez sebagai duta rasmi, Tronsmart turut mengumumkan penawaran produk baru di pasaran iaitu WPO1 AirAmp yang merupakan pengecas hibrid yang mampu mengecas telefon pintar anda tanpa wayar dan juga berfungsi sebagai Power Bank.

Tronsmart WP01 AirAmp berkapasiti 8,000mAh ini ditawarkan pada harga RM 229.

Tronsmart umumkan Luis Suarez sebagai duta rasmi mereka yang terbaru 4

Beli PowerBank WP01 AirAmp di Shopee

Beli PowerBank WP01 AirAmp di Lazada

Tronsmart umumkan Luis Suarez sebagai duta rasmi mereka yang terbaru 5Tronsmart umumkan Luis Suarez sebagai duta rasmi mereka yang terbaru 6

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.