harimaubet_leaderboard

Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Tempahan bagi Lenovo PHAB Plus kini dibuka – RM 1199

lenovo PHAB Plus Malaysia

Lenovo Mobile secara rasminya akan melancarkan telefon pintar hibrid yang dikenali sebagai Lenovo PHAB Plus ke pasaran tempatan. Lenovo PHAB Plus ini telah diperkenalkan di IFA 2015 yang berlangsung di Berlin awal bulan ini.

Lenovo PHAB Plus dijangka akan dilancarkan secara rasmi minggu hadapan dan tempahan awal bagi model ini kini telah dibuka dengan harga penjualan RM1,199 termasuk GST.

Tempahan awal Lenovo PHAB Plus ini boleh dibuat melalui akaun Facebook Lenovo Malaysia dan dengan tempahan ini pengguna akan mendapat hadiah percuma bernilai sehingga RM600 (bagi 100 pembeli pertama).

winner78

Cara tempahan ini adalah pembeli perlu mengisi borang tempahan sebelum membuat pembayaran RM100 kepada akaun yang diberikan. Selepas itu, pengguna perlu memuat turun bukti pembayaran tersebut sebelum menyelesaikan tempahan ini. Satu e-mail pengesahan akan dihantar kepada pembeli dan mereka perlu mencetak email tersebut untuk tujuan pembelian PHAB Plus di kedai Lenovo pilihan mereka mulai 28 September – 24 Oktober.

lenovo-phab-plus-malaysia-launch

Bagi hadiah percuma pula, anda perlu membalas email yang dihantar kepada anda dengan maklumat penuh dan bukti pembayaran selepas anda selesai membeli telefon pintar ini.

Lenovo PHAB Plus hadir dengan skrin paparan 1080p 6.8-inci, pemproses Qualcomm Snapdragon 615, 2GB RAM dan 32GB memori simpanan dalaman.

Selain itu, PHAB Plus juga memiliki kamera utama 13MP, kamera selfie 5MP, bateri berkapasiti 3,500mAh, sokongan dwi-SIM 4G LTE dan hadir dengan UI berasaskan sistem operasi Android 5.0 Lollipop.

Lenovo PHAB Plus akan ditawarkan didalam dua warna iaitu kelabu dan emas.

sumber

harimaubet

Leave a Reply

Your email address will not be published.