Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Dapatkan Alcatel Flash Plus pada harga istimewa di Lazada – RM 499

alcatel-flash-plus-lazada-sales

Dapatkan Alcatel Flash Plus pada harga istimewa di Lazada – RM 499

Alcatel One Touch Flash Plus yang dilancarkan beberapa minggu lalu melalui Lazada kini ditawarkan pada harga yang lebih istimewa.

One Touch Flash Plus yang merupakan model terbaru daripada syarikat Alcatel kini ditawarkan di Malaysia pada harga RM549 namun bagi masa yang terhad, anda boleh mendapatkan model telefon pintar ini denga harga yang lebih berpatutan iaitu hanya RM499

Walaupun mempunyai harga penjualan yang murah, spesifikasi model ini dilhat mampu memberikan persaingan kepada model kelas pertengahan di pasaran.

Alcatel One Touch Flash Plus ini hadir dengan skrin paparan IPS 720p, pemproses octa-core 1.5GHz, 2GB RAM dan 16GB memori simpanan dalaman (menyokong kad microSD sehingga 32GB).

Selain itu, dari segi kamera pula, model ini dilengkapi dengan kamera utama 13MP manakala di bahagian hadapan pula adalah kamera 8MP yang khusus untuk penggemar selfie.

Peranti 4G LTE ini juga mempunyai bateri berkapasiti 3,500mAh selain sistem operasi Android 4.4 dan hadir dengan 1 tahun jaminan waranti tempatan.

Anda kini boleh mendapatkan telefon pintar ini di Lazada dan kini dengan potongan RM50 (RM499) sekaligus menjadikan telefon pintar ini lebih murah dengan menggunakan kod : FLASHPLUS

Dapatkan Alcatel One Touch Plus di laman web Lazada dengan menekan pautan ini > Lazada Alcatel One Touch Plus .

1 thought on “Dapatkan Alcatel Flash Plus pada harga istimewa di Lazada – RM 499

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.