Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

HUAWEI Watch Fit 3 kini rasmi di Malaysia pada harga dari RM 599

HUAWEI secara rasminya telah memperkenalkan jam tangan pintar kecergasan terbaru syarikat ini iaitu HUAWEI Watch Fit 3 di Malaysia pada harga RM xxxx

HUAWEI Watch Fit 3 tampil dengan rekaan yang sangat ringan dan nipis iaitu hanya 26 gram dengan ketebalan 9.9mm. Ianya memiliki paparan AMOLED berukuran 1.82-inci yang melengkung pada kesemua sisi.

Selain itu, HUAWEI Watch Fit 3 inj memiliki perisian yang sama seperti jam pintar HUAWEI yang lain dengan ciri kadar degupan jantung TruSeen 5.5, lebih 100 mod aktiviti kecergasan dan 660 kursus senaman serta Calorie Counter.

Dalam pada itu, Watch Fit 3 ini dikatakan mampu menawarkan sehingga 10 hari jangka hayat bateri didalam satu pengecasan penuh atau 7 hari dengan penggunaan agresif.

Watch Fit 3  akan ditawarkan didalam 6 warna White, Black, Pink, Green pada harga RM 599 manakala warna Moon White dengan tali jam kulit dan Grey Nylon yang ditawarkan bersama tali nylon tahan lasak akan ditawarkan pada harga RM 699.

 Pra-tempahan Watch Fit 3 kini dibuka dari 13 Mei sehingga 17 Mei di  HUAWEI Official Website, Sengheng dan stor rasmi HUAWEI Shopee dan Lazada. Pembelian juga akan menerima hadiah percuma bernilai RM 89

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.