Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series

Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 23

Samsung Galaxy FE Series yang dilancarkan baru-baru akan mula ditawarkan di Malaysia dari 10 Oktober ini dan ianya kini dipamerkan di Galaxy Space@sneakerLAH.

Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 24

Pengalaman epik #GalaxyTroop di Galaxy Space @ SneakerLAH

Galaxy Space @ SneakerLAH kini berlangsung pada 7 – 8 Oktober 2023, ialah taman permainan di mana Gen Z boleh melihat sendiri fesyen streetwear , fesyen dan teknologi dengan inovasi siri Galaxy FE terkini. Peminat boleh menjadi antara yang pertama mendapatkan Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9+, Galaxy Tab S9 dan Galaxy Buds FE .

Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 25

Selain itu, terdapat juga Pameran Nightography Rare Pairs oleh B53 dan Nightography Alley untuk menangkap gambar yang menakjubkan dalam cahaya malap. Lenturkan semua pihak anda di #FlexYou360 Sneaker Cam untuk menyertai cabutan bertuah dan berpeluang memenangi kasut edisi terhad bernilai sehingga RM50,000.

Lebih-lebih lagi, sneakerheads boleh melihat Koleksi Kapsul ‘Dibuat oleh Peminat untuk Peminat’ dengan kerjasama jenama pakaian jalanan tempatan, Mindfreakxx.

Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 26

sertai #GalaxyTroop

Jadilah #GalaxyTroop untuk menikmati ganjaran ahli Samsung Finally Monday Epic Rewards. Dapatkan permulaan yang hebat untuk minggu ini dengan tawaran mingguan eksklusif, dari sekarang hingga 6 November 2023.

Langkah 1: Pengguna Galaxy dan Ahli Samsung akan menerima e-mel untuk mendaftarkan butiran mereka.

Langkah 2: Mereka yang mendaftar akan menerima e-mel yang mengandungi hadiah mingguan.

Langkah 3: Semak e-mel anda setiap hari Isnin untuk pautan ke aplikasi Samsung Members untuk memuaturun baucar terhad.

Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 27Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 28Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 29Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 30Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 31Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 32Kunjungi Galaxy Space@sneakerLAH dan lihat sendiri kehebatan Samsung Galaxy FE Series 33

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.