Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

TCL Plex kini ditawarkan di Malaysia dengan harga serendah RM 1,199 sahaja

TCL Plex Malaysia
Didalam kesibukan pelancaran telefon pintar dari jenama telefon pintar yang sudah sinonim di Malaysia, TCL telah memperkenalkan satu telefon pintar yang dikenali sebagai TCL Plex.

TCL merupakan pengkilang televisyen terkemuka di China dan syarikat ini juga pernah mengkilangkan jenama telefon pintar Blackberry dan Alcatel.

TCL Plex Shopee

Syarikat ini kini hadir dengan jenama telefon pintar sendiri dan ianya kini ditawarkan di Malaysia dengan harga penjualan RM 1,199 sahaja.

TCL Plex hadir dengan skrin paparan LCD berukuran 6.53-inci dengan tebukan lubang punch-hole untuk menempatkan kamera selfie 24MP, pemproses Snapdragon 675,6GB RAM dan 128GB memori simpanan dalaman.

TCL Plex Malaysia Shopee

Selain itu, TCL Plex juga hadir dengan tetapan tri-kamera dengan sensor utama 48MP Sony IMX586 dengan f/1.8, sensor kanta lebar 16MP f/2.4 dan sensor low-light khas untuk video.

TCL Plex kini boleh dibeli secara rasmi di Shopee dengan harga penjualan RM 1,199 dan setiap pembelian juga akan menerima headset tanpa wayar TCL MTRO bernilai RM 199 secara percuma.

More Stories

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.