Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Jam pintar WeLoop Neo akan ditawarkan di Malaysia 19 Mei pada harga RM 399 sahaja

Jam pintar WeLoop Neo akan ditawarkan di Malaysia 19 Mei pada harga RM 399 sahaja 1

Olike Malaysia secara rasminya telah mengumumkan bahawa jam pintar kecergasan WeLoop Neo kini telah mula ditawarkan di pasaran Malaysia dengan harga penjualan RM 399 yang turut hadir dengan jaminan pertukaran satu kepada satu selama 12 bulan.

WeLoop Neo ini telah dilancarkan secara rasmi pada bulan Januari tahun ini dan ianya hadir dengan banyak ciri yang tidak ditawarkan pada jam pintar WeLoop Now 2.

Jam pintar WeLoop Neo akan ditawarkan di Malaysia 19 Mei pada harga RM 399 sahaja 2

WeLoop Neo ini mempunyai skrin paparan berwarna, GPS terbina, mod kekuatan, mod sukan, pengecasan terus pada port USB yang menawarkan jangka hayat bateri selama 15 hari dan kalis air sehingga 30 meter.

WeLoop Neo akan mula ditawarkan di Malaysia mulai 19 Mei ini melalui wakil penjual sah produk Olike, stor konsep Oppo diseluruh malaysia, stor atas talian Oppo di Lazada, 11street dan Shopee Malaysia.

Jam pintar WeLoop Neo akan ditawarkan di Malaysia 19 Mei pada harga RM 399 sahaja 3 Jam pintar WeLoop Neo akan ditawarkan di Malaysia 19 Mei pada harga RM 399 sahaja 4 Jam pintar WeLoop Neo akan ditawarkan di Malaysia 19 Mei pada harga RM 399 sahaja 5 Jam pintar WeLoop Neo akan ditawarkan di Malaysia 19 Mei pada harga RM 399 sahaja 6

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.