Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Det som setter Pelosi fra hverandre er at hun ikke forlot

Paul Ryan slutter seg før andre husets høyttalere ville ha

canada goose jakke dame Ryans avgang kommer til å bli utbredt. Fra kampen for å erstatte hans individuelle sete til kampen, kan han ikke fylle sin rolle som Ryan en kaptein går ned med skipet. canada goose jakke dame

canada goose herre Er det galning å håndtere en brudd kaucus og en mercurial president? Må være! Kan det hjelpe en fremtidig presidentkamp løp for å komme seg ut nå og komme tilbake canada goose outlet senere? Sikker! canada goose herre

canada goose norge Han anerkjente også at de fleste høyttalere ikke bare forlater kontoret. De fleste høyttalere tilbringer år med å planlegge en vei for å klage seg inn i rollen, men Ryan ville ikke ha det da partiledere presset ham i 2015 i et forsøk på å forene Canada goose outlet i uk partiet. canada goose norge

Her er en titt på noen av de siste måtene andre høyttalere har forlatt:

canada goose jakker herre John Boehner kom ut før en myteri canada goose jakker herre

canada goose jakke herre Boehner, en republikan, tok gavlen fra demokraten Nancy Pelosi etter 2010-tefestet valget som ga republikanerne kontroll over huset. Hele hans høyttalerskap ble brukt til å bekjempe president Barack Obama til venstre og konservative i festen til høyre. Hans tenure var kanskje mest bemerkelsesverdig for hans innsats med Obama å få et stort kjøp på offentlige utgifter. Det var ikke å være i stor grad på grunn av uforsonligheten til noen av de tepartedlemmene. Han forlot som utfordringer fra andre republikanere til hans ledelse begynte å få damp og truet med å tvinge ham til å søke hjelp fra demokrater til canada goose butikkbutikk Storbritannia forblir høyttaler. canada goose jakke herre

Nancy Pelosi mistet flertallet hennes, men bodde i kongressen

canada goose victoria parka Den bemerkelsesverdige tingen om Ryan er at han er en relativt ung mann som gir en veldig sterk stilling. canada goose victoria parka

canada goose victoria Kontrast Ryans beslutning med Pelosi, den første kvinnen som er høyttaler og fremdeles husets demokratiske leder. Hun var høyttaler i fire år fra 2007 til 2011, og har forsøkt å komme seg tilbake til innlegget i de sju årene siden. Hun kan se at drømmen ble realisert i 2019 hvis demokratene kan vinne flertallet i november. Det som setter Pelosi fra hverandre er at hun ikke forlot kongressen etter å ha mistet flertallet. Hennes historiske antecedent er Sam Rayburn, Texas Democraten som var høyttaler og tapt makt i Canada i 1940 og 1950. Han fikk Canada Goose outlet 80 av den tilbake to ganger, hver gang etter et valg. Hvis Pelosi kan få strøm igjen, det har tatt henne fire valg. canada goose victoria

canada goose salg Dennis Hastert mistet flertallet og dro av kongressen et år senere og er nå helt forferdet canada goose salg

canada goose outlet Hasterts oppgang fra brytingstrener til husleser var en eneste type historie i Amerika som viste seg å være for god til å være sant. Den upopulære krigen i Irak og Bush-administrasjonen hjalp demokrater til å brøle inn i flertallet etter valget i 2006 Hastert bodde imidlertid på høyttalerens kontor gjennom tapet. Han overgav kontrollen over GOP i huset over til Boehner etter å ha mistet flertallet, og avgitt seg fra sitt kongresssete i slutten av 2007. En demokrat fikk det spesielle valget til å erstatte ham. Det var senere at Hastert hadde betalt hush penger til folk han hadde angivelig misbrukt som unge gutter i løpet av sin coaching karriere. Han tjente 13 måneder i føderal fengsel for å kjøpe penger. Det påståtte canada goose outlet i New York seksuelt misbruk ble ikke påtalt på grunn av at loven om begrensninger har gått bort. canada goose outlet

canada goose jakke Newt Gingrich trappet ‘i møte med et brewopprør’ canada goose jakke

Gingrich, en georgisk republikansk, hjulpet canada goose outlet outlet republikanerne ta vare på huset for første gang i flere tiår under Clinton-administrasjonen på 90-tallet. Men han var en slitende og kontroversiell partiledere og det var lederskap kuppforsøk. Han trakk seg ned som høyttaler og trakk seg fra kongressen etter et skuffende midtveisvalg i 1998, og akkurat som republikanernes «impeachment-innsats var i ferd med å gi opp. Kongressmannen som utstødte Gingrich, Bob Livingston, kom ikke til høyttalerskapet selv, han dro seg under impeachment-innsatsen på grunn av tidligere seksuelle oppførsel og saker.

Tom Foley mistet sitt sete og sitt høyttalerskap

Demokrat Tom Foley, fra Washington State, har den tvilsomme forskjellen mellom å være den sjeldne taleren av huset for å miste budet sitt for gjenvalg til https://www.canada-goose-jakker.com kongressen. Det var den såkalte republikanske revolusjonen i 1994, og Foley overlevde ikke. Det gjorde heller ikke det demokratiske flertallet. Mens Ryan s distrikt lener republikanske, kan hans valg om høsten ikke ha blitt forsikret om det er en demokratisk bølge.

canada goose dame Jim Wright hadde etikkproblemer, prøvde å ta av seg ‘tankeløs kannibalisme’ canada goose dame

canada goose trillium Wright, en Texas-demokrat, resignerte sitt innlegg som høyttaler etter et års lang etisk prøvelse og undersøkelse om han skjedde etikkregler for å selge en bok. Han nektet noe forseelse. Den ble spyttet av ingen andre enn Gingrich og markert, ifølge The Washington Post i sin 2015-dødsfall for Wright, var et sentralt øyeblikk ‘i husets forvandling fra en stolt kollegial institusjon til en begavet i partisk rancor’. Han dro opp som høyttaler i 1989 for å beskytte huset mot ‘tankeløs kannibalisme’ og partisanship. Fungerte egentlig ikke. canada goose trillium

canada goose Tips O ‘Neill Canada Goose Uk gikk ut på sine egne betingelser canada goose

canada goose jakker dame Vi blir ganske langt unna den siste historien med O ‘Neill, Calgary Massachusetts Democrat, som var Ronald Reagans vennlige motvekt under hans høyttalerskap fra 1977 til 1987. Ryan prøvde å si onsdag at han skulle gå ut som Tips O ‘Neill,’ på sine egne vilkår. ‘ O ‘Neill var på 70-tallet da han dro fra kongressen. Ryan er i 40-årene. Dette er jo ikke den siste vi ser av Paul Ryan canada goose jakker dame.

14 thoughts on “Det som setter Pelosi fra hverandre er at hun ikke forlot

 1. Trabalhamos com todas as marcas: Balay, Aspes, Doces, Saunier Duval, Corbero, Crolls, De Dietrich, Electrolux, Fagor, Fleck, Schneider Electric, Hiyasu, Ignis, Indesit, Junkers, Kelvinator, Liebherr, Miele, Neff, New Pol, Otsein, Roca, Rosieres, Teka, Vaillant, Whirlpool, Zanussi, Cointra, Daewoo, Ariston, Transportadora, Smeg, Bauknech, AEG.

 2. I’ve learn several excellent stuff here. Certainly price bookmarking
  for revisiting. I surprise how a lot effort you put to
  create this type of great informative website.

  Feel free to surf to my blog … friv

 3. Whats up tis iis somewhat of off topic butt I wass wahting too know if blogs usee WYSIWYG
  editors orr iif you have too manually code with HTML.

  I’m starting a blog solon but havge no coding know-how sso I wanted too geet adviuce
  from sommeone with experience. Anny help would bee greatly appreciated!

 4. The assignment submission period was over and I was nervous, majorsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.