Mobile Fokus

Malaysia Tech News Portal

Eksklusif : Unboxing Leagoo Elite 5 – RM 699

Leagoo Elite 5 yang sudah mula ditawarkan di pasaran Malaysia minggu ini dengan harga penjualan RM 699 hadir dengan spesifikasi yang baik dan bateri berkapasiti tinggi. Berikut adalah ‘unboxing’ Leagoo Elite 5.

leagoo-elite-5-unboxing-malaysiaLeagoo Elite 5 ini hadir didalam kotak berwarna hitam yang dilhat sangat elegan dan pada bahagian kotak ini anda akan mendapat sedikit maklumat mengenai spesfikasi model ini selain pelekat ketulenan, dan nombor IMEI.

leagoo-elite-5-unboxing-malaysia-1

Sesudah sahaja anda membuka kotak, anda akan disajikan dengan telefon pintar ini Elite 5 anda yang baru ini didalam warna pilihan anda.

leagoo-elite-5-unboxing-malaysia-5

apabila anda mengalihkan telefon pintar Elite 5 ini, anda akan melihat segala aksesori seperti plak pengecasan, kable USB dan bateri yang disusun dengan rapi dan teratur.

leagoo-elite-5-unboxing-malaysia-4

jika anda mengalihkan bateri berkapasiti 4,000mAh ini, anda akan melihat satu kable USB on-the-go (OTG) dan earphone berwarna putih.

leagoo-elite-5-unboxing-malaysia-6

selain itu, dengan pembeliaan telefon pintar Leagoo ini anda juga akan menerima filem perlindungan skrin dan buku manual yang diletakkan dibawah telefon pintar.

leagoo-elite-5-hands-on-photo-malaysia

leagoo-elite-5-hands-on-photo-malaysia-3

leagoo-elite-5-hands-on-photo-malaysia-4

leagoo-elite-5-hands-on-photo-malaysia-1

leagoo-elite-5-hands-on-photo-malaysia-2

Comments

comments